0711 90 30 Kukurydza cukrowa, zakonserwowana tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadająca się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
Kod CN 0711 90 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.12.0 - Warzywa zakonserwowane tymczasowo
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4810 92 90 - Papier i tektura wielowarstwowe, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym rozmiarze (z wył. wyrobów z każdą warstwą bieloną, z tylko jedną zewnętrzną warstwą bieloną, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych i papieru i tektury siarczanowych)
-
Kod CN: 8433 53 30 - Ogławiacze buraków i kombajny buraczane
-
Kod CN: 3502 90 90 - Albuminiany i pozostałe pochodne albumin
-
Kod CN: 5007 20 41 - Tkaniny ażurowe, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu
-
Kod CN: 6211 11 00 - Stroje kąpielowe męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 8415 90 00 - Części klimatyzatorów, zawierających wentylator napędzany silnikiem oraz elementy służące do zmiany temperatury i wilgotności, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0709 93 90 - Dynie, kabaczki i tykwy (Cucurbita spp.), świeże lub schłodzone (z wył. cukini)
-
Kod CN: 7020 00 07 - Wkłady szklane do termosów lub innych naczyń próżniowych, niewykończone
-
Kod CN: 2002 90 11 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy < 12% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 8541 21 00 - Tranzystory, o wspólczynniku strat < 1 W (inne niż fototranzystory)