3502 90 90 Albuminiany i pozostałe pochodne albumin
Kod CN 3502 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.59.60.0 - ŻELATYNY I ICH POCHODNE, WŁĄCZAJĄC ALBUMINY MLEKA
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 59 70 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN: 8475 21 00 - Maszyny do wytwarzania włókien optycznych i półproduktów do ich produkcji
-
Kod CN: 8504 33 00 - Transformatory o mocy wyjściowej > 16 kVA, ale <= 500 kVA (z wył. z ciekłym dielektrykiem)
-
Kod CN: 3204 14 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne bezpośrednie, preparaty na bazie organicznych syntetycznych bezpośrednich środkach barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 3810 - Preparaty do wytrawiania powierzchni metali; topniki i pozostałe preparaty pomocnicze do lutowania, lutowania twardego lub spawania; proszki i pasty do lutowania, lutowania twardego lub spawania, złożone z metalu lub innych materiałów; preparaty, w rodzaju stosowanych jako rdzenie lub otuliny elektrod lub prętów spawalniczych
-
Kod CN: 2712 90 39 - Parafina, wosk mikrokrystaliczny, gacz parafinowy, pozostałe woski mineralne i podobne produkty, surowe, otrzymywane w drodze syntezy lub innych procesów (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych, wazeliny i parafiny zawierającej < 0,75 % masy oleju, ozokerytu, wosku montanowego i wosku torfowego)
-
Kod CN: 8511 90 00 - Części elektrycznych urządzeń zapłonowych lub rozrusznikowych, prądnic itd. objętych pozycją 8511, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy
-
Kod CN: 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
-
Kod CN: 9303 10 00 - Broń palna ładowana przez lufę, niezaprojektowana i nieprzydatna do strzelania pociskami