0910 Imbir, szafran, kurkuma, tymianek, liście laurowe, curry i pozostałe przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, i jagód jałowca)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0910 11 00 - Imbir, nierozgniatany ani niemielony
Kod CN: 0910 12 00 - Imbir, rozgniatany lub mielony
Kod CN: 0910 91 10 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych (z wył. rozgniatanych lub mielonych i curry)
Kod CN: 0910 91 90 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych, rozgniatane lub mielone (z wył. curry)
Kod CN: 0910 99 - Przyprawy korzenne (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanili, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Kod CN: 0910 99 91 - Przyprawy korzenne nierozgniatane ani niemielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Kod CN: 0910 99 99 - Przyprawy korzenne, rozgniatane lub mielone (z wył. pieprzu z rodzaju Piper; owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, wanilii, cynamonu, kwiatów cynamonowca, goździków [całe owoce], szypułek i kwiatów goździków, gałki muszkatołowej, kwiatu muszkatołowego, kardamonu, nasion anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku, jagód jałowca, imbiru, szafranu, kurkumy, tymianku, liści laurowych, curry, nasion kozieradki, i mieszanek różnych rodzajów przypraw korzennych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8802 30 00 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne napędzane, o masie własnej >2 000 kg, ale <= 15 000 kg (z wył. śmigłowców i sterowców)
Kod CN: 0805 90 00 - Owoce cytrusowe, świeże lub suszone (z wył. pomarańcz, cytryn "Citrus limon, Citrus limonum" i limonów "Citrus aurantifolia, Citrus latifolia", grejpfrutów, mandarynek, włącz. z tangerynami i satsuma, klementynkami, wilkingami i podobnymi hybrydami cytrusowymi)
Kod CN: 8516 72 00 - Opiekacze do grzanek, elektryczne, do użytku domowego
Kod CN: 6913 90 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne, ceramiczne, (z wył. z porcelany, również chińskiej), gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 0301 92 10 - Węgorz "Anguilla spp." żywy, o długości < 12 cm
Kod CN: 4823 69 10 - Tace, talerze i podstawki, z papieru lub tektury (z wył. z papieru z bambusa lub tektury z bambusa)
Kod CN: 2204 21 77 - Wina produkowane w Valdepeñas, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
Kod CN: 2931 39 30 - Dichlorek metylofosfonoilowy (dichlorek metylofosfonowy)
Kod CN: 5102 19 10 - Cienka sierść z królika angorskiego, niezgrzebna ani nieczesana
Kod CN: 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone