1501 Tłuszcz ze świń, włącznie ze smalcem, i tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1501 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
Kod CN: 1501 10 10 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
Kod CN: 1501 10 90 - Smalec wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi, stearyny smalcowej i oleju smalcowego)
Kod CN: 1501 20 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. smalcu)
Kod CN: 1501 20 10 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany, do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi (z wył. smalcu)
Kod CN: 1501 20 90 - Tłuszcz ze świń, wytapiany lub inaczej wyekstrahowany (z wył. do zastosowań przemysłowych innych niż produkcja artykułów spożywanych przez ludzi i smalcu)
Kod CN: 1501 90 00 - Tłuszcz z drobiu, wytapiane lub inaczej wyekstrahowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0307 49 50 - Kałamarnice "Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Ommastrephes sagittatus")
Kod CN: 8423 81 21 - Wagi kontrolne i urządzenia do automatycznego sterowania dokonujące porównań z masą zadaną, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
Kod CN: 9026 20 40 - Manometry z rurką spiralną Bourdona lub manometry z metalową przeponą
Kod CN: 1602 31 80 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 57 % masy mięsa (bez kości) lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7312 10 98 - Liny i kable, włącznie z zamkniętymi, z żeliwa lub stali innej niż nierdzewna, z maksymalnym wymiarem przekroju poprzecznego > 3 mm (z wył. niepokrytych lub tylko powleczonych lub pokrytych cynkiem, izolowanych elektrycznie i skręconego drutu ogrodzeniowego i drutu kolczastego, i lin i kabli, powleczonych lub pokrytych cynkiem)
Kod CN: 7110 11 00 - Platyna, w stanie surowym lub w postaci proszku
Kod CN: 3912 39 - Etery celulozy, w formach podstawowych (z wył. karboksymetylocelulozy i jej soli)
Kod CN: 1509 90 00 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju (z wył. oliwy z pierwszego tłoczenia i chemicznie modyfikowanej)
Kod CN: 3104 90 00 - Karnalit, kainit i sylwin i pozostałe surowe naturalne sole potasu, siarczan magnezu-potasu, i mieszaniny nawozów potasowych np. chlorku potasu i siarczanu potasu (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)