1514 Olej rzepakowy, rzepikowy lub gorczycowy i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1514 11 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy
Kod CN: 1514 11 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN: 1514 11 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, surowy (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
Kod CN: 1514 19 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. surowego)
Kod CN: 1514 19 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
Kod CN: 1514 19 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o niskiej zawartości kwasu erukowego < 2%, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
Kod CN: 1514 91 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe
Kod CN: 1514 91 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN: 1514 91 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2%, i olej gorczycowy, surowe (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
Kod CN: 1514 99 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. oleju surowego)
Kod CN: 1514 99 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
Kod CN: 1514 99 90 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8468 20 00 - Maszyny i urządzenia, na gaz, do lutowania miękkiego i twardego, spawania, zgrzewania lub do gazowego odpuszczania powierzchniowego (z wył. palników ręcznych)
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 7326 20 00 - Artykuły z drutu, z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 0602 20 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, nawet szczepione
Kod CN: 2008 40 59 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN: 2204 21 94 - Wina nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, z ChNP lub ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN: 0306 94 00 - Homarzec (Nephrops norvegicus), nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
Kod CN: 0203 11 10 - Tusze lub półtusze, ze świń domowych, świeże lub schłodzone
Kod CN: 4105 - Skóry owcze lub jagnięce, garbowane lub „crust”, bez wełny, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych )
Kod CN: 6301 30 10 - Koce i pledy, z bawełny, dziane (z wył. elektrycznych, narzut i kap, i artykułów pikowanych i podobnych, objętych pozycją 9404)