1517 90 99 Mieszaniny lub produkty z tłuszczów lub olejów, zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów, lub olejów , zawierające <= 10% masy tłuszczów mleka (z wył. olejów roślinnych, ciekłych, zmieszanych, jadalnych mieszanin lub preparatów zapobiegających przyleganiu do formy, i margaryny w postaci stałej), jadalne
Kod CN 1517 90 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.42.10.0 - Margaryna i podobne tłuszcze, jadalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2302 30 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane (z wył. tych, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, jest <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu)
-
Kod CN: 2204 22 24 - Wina produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 2921 29 00 - Poliaminy alifatyczne i ich pochodne; ich sole (z wył. etylenodiaminy i heksametylenodiaminy i ich soli
-
Kod CN: 2837 19 00 - Cyjanki i tlenocyjanki (z wył. sodu i rtęci)
-
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
-
Kod CN: 2939 62 00 - Ergotamina (INN) i jej sole
-
Kod CN: 8409 - Części nadające się do stosowania wyłącznie lub głównie do silników objętych pozycją 8407 lub 8408
-
Kod CN: 3817 00 80 - Mieszane alkilobenzeny i mieszane alkilonaftaleny otrzymane przez alkilowanie benzenu i naftalenu (z wył. alkilobenzenu liniowego i mieszanin izomerów cyklicznych węglowodorów)
-
Kod CN: 3502 20 99 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 2008 70 51 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru >15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg