1604 15 11 Filety z makreli z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN 1604 15 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 19 90 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego) i eteru etylo-tert-butylowego (ETBE))
-
Kod CN: 3802 - Węgiel aktywowany; aktywowane naturalne produkty mineralne; czerń kostna, włącznie ze zużytą czernią kostną
-
Kod CN: 2906 13 90 - Inozyty
-
Kod CN: 3201 10 00 - Ekstrakt quebracho
-
Kod CN: 0811 90 80 - Wiśnie i czereśnie, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone (z wył. wiśni "Prunus cerasus")
-
Kod CN: 2204 10 13 - Cava, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
-
Kod CN: 4016 92 00 - Gumki do wycierania, z gumy innej niż ebonit (z wył. wyrobów tylko pociętych na prostokąty lub kwadraty)
-
Kod CN: 6208 19 00 - Półhalki i halki, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien chemicznych, dzianychi trykotów)
-
Kod CN: 3824 73 00 - Mieszaniny zawierające bromofluorowęglowodory (HBFC)
-
Kod CN: 2204 29 81 - Wina białe ze szczepu, bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące i pół-musujące)