1604 20 05 Przetwory z surimi
Kod CN 1604 20 05 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7307 92 - Gwintowane kolanka, łuki i tuleje, z żeliwa lub stali (z wył. odlewanych lub ze stali nierdzewnej)
-
Kod CN: 8528 71 19 - Tunery wideo (z wył. podzespołów elektronicznych do wbudowania w maszynach do automatycznego przetwarzania danych i aparatury z urządzeniami opartymi na mikroprocesorach, zawierającej modem dostępu do Internetu i posiadającej funkcję wymiany interaktywnej, nadającej się do odbioru sygnałów telewizyjnych „set-top boksy z funkcją komunikacyjną”)
-
Kod CN: 4104 41 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 2503 00 90 - Siarka wszystkich rodzajów (z wył. siarki surowej lub nierafinowanej, sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
-
Kod CN: 0302 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 8433 53 30 - Ogławiacze buraków i kombajny buraczane
-
Kod CN: 1602 90 31 - Mięso lub podroby z dziczyzny lub z królików, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. z dzikich świń, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 0306 14 10 - Kraby "Paralithodes camchaticus, Chionoecetes spp." lub "Callinectes sapidus", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0404 10 16 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 2710 20 90 - Oleje, zawierające 70 % masy lub więcej olejów ropy naftowej lub olejów otrzymywanych z minerałów bitumicznych, zawierające biodiesel (z wył. olejów napędowych i opałowych)