Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
Kod CN: 1704 90 75 - Toffi, karmelki i podobne cukierki
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7307 22 90 - Gwintowane kolanka i łuki, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
Kod CN: 2204 21 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
Kod CN: DZIAŁ 93 - BROŃ I AMUNICJA; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
Kod CN: 8701 20 90 - Ciągniki drogowe do naczep, używane
Kod CN: 7202 49 50 - Żelazochrom, zawierający > 0,05%, ale <= 0,5% masy węgla
Kod CN: 4407 22 10 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
Kod CN: 0908 21 00 - Kwiat muszkatołowy, nierozgniatany ani niemielony
Kod CN: 3904 50 90 - Polimery chlorku winylidenu, w formach podstawowych (z wył. kopolimeru chlorku winylidenu z akrylonitrylem, w postaci spienionych kulek o średnicy >= 4 mikrometrów, ale <= 20 mikrometrów)
Kod CN: 1902 20 10 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych
Kod CN: 7218 99 11 - Półprodukty ze stali nierdzewnej, o przekroju poprzecznym kwadratowym, walcowane lub otrzymane przez odlewanie ciągłe