Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
Kod CN: 1704 90 75 - Toffi, karmelki i podobne cukierki
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7304 19 10 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, bez szwu, żelazne (inne niż żeliwne) lub ze stali (z wył. ze stali nierdzewnej), o średnicy zewnętrznej <= 168,3 mm
Kod CN: 0207 55 61 - Nogi i ich kawałki, z kośćmi, z gęsi (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 8429 40 90 - Podbijarki mechaniczne, samobieżne (z wył. walców drogowych)
Kod CN: 8701 91 90 - Ciągniki, o mocy silnika <= 18 kW (z wył. objętych pozycją 8709, kierowanych przez pieszego, ciągników drogowych do naczep, ciągników gąsienicowych, rolniczych i stosowanych w leśnictwie)
Kod CN: 0802 80 00 - Orzechy areka, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane
Kod CN: 7314 20 - Krata, siatka i ogrodzenia, spawane na przecięciach, z drutu stalowego o maksymalnym wymiarze przekroju poprzecznego >= 3 mm , i o wielkości oczek >= 100 cm²
Kod CN: 2008 30 79 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. cząstek grejpfrutów, mandarynek (włączając tangeryny i satsuma), klementynek, wilkingów i podobnych hybryd cytrusów)
Kod CN: 0204 22 - Kawałki mięsa z owiec, z kośćmi (z wył. tusz i półtusz), świeże lub schłodzone