Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
Kod CN: 1704 90 75 - Toffi, karmelki i podobne cukierki
Kod CN: 1704 90 81 - Tabletki prasowane wyrobów cukierniczych, nawet otrzymywane z substancjami wiążącymi, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Kod CN: 1704 90 99 - Pasty, marcepan, nugat i pozostałe gotowe wyroby cukiernicze, niezawierające kakao (z wył. gumy do żucia, wyciagu z lukrecji, białej czekolady, pastylek od bólu gardła i dropsów od kaszlu, wyrobów żelowych i galaretek, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych, cukierków z masy gotowanej, nawet nadziewanych, past, włącznie z marcepanami, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >= 1 kg)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0207 45 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
Kod CN: 4408 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm
Kod CN: 0404 10 62 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 5005 00 - Nitka wyczeskowa z odpadów jedwabiu (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8523 21 00 - Karty zawierające pasek magnetyczny, do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk
Kod CN: 9023 00 10 - Przyrządy, aparatura i modele, w rodzaju stosowanych przy nauczaniu fizyki, chemii lub przedmiotów technicznych
Kod CN: 2005 40 00 - Groch [Pisum sativum], przetworzony lub zakonserwowany inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonego)
Kod CN: 7225 30 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach (z wył. ze stali krzemowej elektrotechnicznej)