2007 10 91 Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
Kod CN 2007 10 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3303 00 - Perfumy i wody toaletowe (z wył. płynów po goleniu, dezodorantów osobistych i płynów do włosów)
-
Kod CN: 9018 11 00 - Elektrokardiografy
-
Kod CN: 1604 20 50 - Sardynki, latające bonito, makrela z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, ryby z gatunku Orcynopsis unicolor przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 4407 22 10 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 5407 71 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókien ciągłych syntetycznych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone (z wył. z włókien ciągłych lub jednowłóknowych, z poliestrów, z nylonu lub pozostałych poliamidów i z mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych)
-
Kod CN: 2201 10 - Wody mineralne i wody gazowane, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego
-
Kod CN: 4113 20 00 - Skóra wyprawiona przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, włączając skórę pergaminowaną, ze świń, odwłoszona, nawet dwojona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 6406 20 10 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy
-
Kod CN: 8542 32 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jako pamięci, wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85
-
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy