2008 60 60 Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu, zawierające dodatek cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
Kod CN 2008 60 60 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2002 10 - Pomidory, całe lub w kawałkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 4407 26 10 - Białe lauan, białe meranti, białe seraya, żółte meranti i alan, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane
-
Kod CN: 3002 14 00 - Produkty immunologiczne, zmieszane, niepakowane w odmierzone dawki ani do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 2902 70 00 - Kumen
-
Kod CN: 0307 71 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0802 11 - Migdały, świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 0408 11 80 - Żółtka jaj suszone, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 2818 10 91 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie, o zawartości < 50% cząstek o średnicy > 10 mm w całkowitej masie (z wył. o zawartości tlenku glinu >= 98,5% masy [o wysokiej czystości])