2009 19 91 Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu i zamrożonego)
Kod CN 2009 19 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7507 11 00 - Rury i przewody rurowe, z niklu niestopowego
-
Kod CN: 8506 10 91 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, niealkaliczne, cylindryczne (z wył. zużytych)
-
Kod CN: 2511 10 00 - Naturalny siarczan baru [baryt]
-
Kod CN: 5301 29 00 - Len czesany lub przerobiony w inny sposób, ale nieprzędziony (z wył. międlonego, trzepanego i roszonego)
-
Kod CN: SEKCJA XIX - BROŃ I AMUNICJA; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
-
Kod CN: 8714 99 - Części i akcesoria, do rowerów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2617 10 00 - Rudy i koncentraty antymonu
-
Kod CN: 3502 - Albuminy, włączając koncentraty dwu lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, albuminiany i pozostałe pochodne albumin
-
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8519 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku