3502 Albuminy, włączając koncentraty dwu lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, albuminiany i pozostałe pochodne albumin
Podrzędne kody CN
Kod CN: 3502 11 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"
Kod CN: 3502 11 10 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
Kod CN: 3502 11 90 - Albumina jaja, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku", zdatna do konsumpcji przez ludzi
Kod CN: 3502 19 - Albumina jaja (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Kod CN: 3502 19 10 - Albumina jaja, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Kod CN: 3502 19 90 - Albumina jaja, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Kod CN: 3502 20 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki
Kod CN: 3502 20 10 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, niezdatna lub uznana jako niezdatna do konsumpcji przez ludzi
Kod CN: 3502 20 91 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi, suszona "np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku"
Kod CN: 3502 20 99 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, zdatna do konsumpcji przez ludzi (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
Kod CN: 3502 90 - Albuminy, albuminiany i pozostałe pochodne albumin (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki], i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
Kod CN: 3502 90 20 - Albuminy, niezdatne lub uznane jako niezdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
Kod CN: 3502 90 70 - Albuminy, zdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
Kod CN: 3502 90 90 - Albuminiany i pozostałe pochodne albumin
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6809 - Artykuły z gipsu lub z mieszanek na bazie gipsu (z wył. opasek gipsowych do unieruchamiania złamań, do sprzedaży detalicznej; łupków gipsowych do leczenia złamań; lekkich konstrukcji budowlanych scalonych gipsem lub wyrobów do izolacji cieplnej, akustycznej lub do pochłaniania dźwięku; modeli anatomicznych lub innych, do celów pokazowych; oryginalnych rzeźb lub posągów)
Kod CN: 8432 80 00 - Maszyny rolnicze, ogrodnicze lub leśne do przygotowywania lub uprawy gleby; walce do pielęgnacji trawników lub terenów sportowych (z wył. rozpylaczy cieczy i rozpraszaczy proszku, pługów, bron, spulchniarek, kultywatorów, bron-chwastowników i glebogryzarek, siewników, sadzarek oraz maszyn do przesadzania, roztrząsaczy obornika i rozsiewaczy nawozów)
Kod CN: 3912 39 20 - Hydroksypropyloceluloza, w formach podstawowych
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
Kod CN: 3815 - Inicjatory reakcji, przyspieszacze reakcji oraz preparaty katalityczne, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. gotowych przyśpieszaczy do gumy)
Kod CN: 0306 12 90 - Homary "Homarus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z homarami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. całych)
Kod CN: 6102 90 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub włókien chemicznych, kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
Kod CN: 8465 99 00 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i objętych podpozycją 8465 10 i 8465 20, pił, strugarek, frezarek lub profilarek "skrawających", szlifierek, gładzarek lub polerek, maszyn do gięcia lub łączenia, wiertarek lub dłutarek, strugarek wyrówniarek, strugarek grubiarek lub skrawarek do oklein)
Kod CN: 0105 99 - Kaczki, gęsi, indyki i perliczki, domowe, żywe, o masie > 185 g
Kod CN: 2009 90 29 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)