2009 29 Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 93 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3105 90 80 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami, nie zawierające azotu lub o zawartości azotu <= 10% masy suchego bezwodnego produktu (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0103 91 90 - Świnie inne niż domowe, żywe, o masie < 50 kg
-
Kod CN: 2201 10 - Wody mineralne i wody gazowane, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego
-
Kod CN: 6807 90 00 - Artykuły z asfaltu lub podobnego materiału, np. bitumu naftowego lub paku węglowego (z wył. w rolkach)
-
Kod CN: 1604 20 90 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach, przetworów z surimi i z łososiowatych, z sardynek, latającego bonio, makrel z gatunków Comber scombrus i Scomber japonicus i ryb z gatunku Orcynopsis unicolor, tuńczyków, latającego bonito lub pozostałych ryby z rodzaju Euthynnus)
-
Kod CN: 9401 71 00 - Meble do siedzenia, z metalową ramą, tapicerowane (inne niż: do statków powietrznych lub pojazdów silnikowych, inne niż obrotowe, z regulacją wysokości oraz lekarskie, chirurgiczne lub dentystyczne)
-
Kod CN: 0402 91 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 2204 29 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 0404 90 23 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane