2009 39 99 Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem cukru, z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN 2009 39 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4504 90 20 - Korki i zatyczki, z korka aglomerowanego (z wył. cylindrycznych)
-
Kod CN: 0307 83 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, zamrożone
-
Kod CN: 8487 90 40 - Części maszyn i urządzeń, objętych działem 84, nieprzeznaczone do zastosowań specjalnych, z żeliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8470 21 00 - Elektroniczne maszyny liczące, wyposażone w drukarkę, z głównymi złączami (z wył. maszyn do automatycznego przetwarzania danych objętych pozycją 8471)
-
Kod CN: 0103 91 - Świnie żywe, o masie < 50 kg (z wył. hodowlanych czystorasowych)
-
Kod CN: 9006 53 - Aparaty fotograficzne, z filmem zwijanym, o szerokości 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe, z celownikiem przez obiektyw i aparatów fotograficznych specjalnych objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 5402 39 00 - Przędza teksturowana z włókien syntetycznych (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
-
Kod CN: 2841 70 00 - Molibdeniany
-
Kod CN: 8007 00 10 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, z cyny, o grubości > 0,2 mm
-
Kod CN: 0406 30 10 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, do produkcji którego nie użyto innych serów, jak Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać jako dodatek ziołowy ser Glarus (znany jako Schabziger), pakowany do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy