2204 21 48 Wina produkowane w Val de Loire, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN 2204 21 48 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 94 99 - Części kół kierownicy, kolumn kierownicy oraz przekładni kierownicy, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 94 20 i stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
-
Kod CN: 5607 90 90 - Szpagat, powróz, linki i liny, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z włókien syntetycznych, z juty lub z pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303, z sizalu lub pozostałych włókien tekstylnych z rodzaju Agave, z manili "konopie manilskie lub Musa textilis Nee" lub pozostałych włókien liściowych)
-
Kod CN: 0906 11 00 - Cynamon "Cinnamomum zeylanicum Blume" (z wył. rozgniatanego lub mielonego)
-
Kod CN: 2842 - Sole kwasów nieorganicznych lub nadtlenokwasów, włącznie z glinokrzemianami, nawet niezdefiniowanymi chemicznie (z wył. tlenowych lub nadtlenowych kwasów metalicznych i azydków, i organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 0207 45 31 - Całe skrzydła z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)
-
Kod CN: 1516 10 - Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 0209 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa oraz tłuszcz drobiowy, niewytapiane lub inaczej wyekstrahowane, świeże, schłodzone, zamrożone, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2825 50 00 - Tlenki i wodorotlenki miedzi
-
Kod CN: 7606 91 00 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, z aluminium niestopowego (inne niż prostokątne lub kwadratowe)