2204 22 84 Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
Kod CN 2204 22 84 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7318 15 20 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali, do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych (z wył. wkrętów do podkładów)
-
Kod CN: 9503 00 69 - Układanki "puzzle" (z wył. drewnianych)
-
Kod CN: 2804 69 00 - Krzem zawierający < 99,99% masy krzemu
-
Kod CN: 7228 30 89 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron lub o przekroju okrągłym (inne niż ze stali szybkotnącej, ze stali krzemowo-manganowej, stali narzędziowej, wyroby objęte podpozycją 7228 30 49 i z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 8465 10 10 - Maszyny do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów, przystosowane do wykonywania różnych rodzajów operacji obróbkowych bez wymiany narzędzi pomiędzy takimi operacjami, z ręcznym przemieszczaniem przedmiotu pomiędzy poszczególnymi operacjami
-
Kod CN: 5407 69 90 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy mieszaniny włókien ciągłych poliestrowych teksturowanych i nieteksturowanych, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, barwione, z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: 2204 29 23 - Wina białe produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 1604 19 92 - Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 1803 10 00 - Pasta kakaowa (z wył. odtłuszczonej)
-
Kod CN: 2104 20 00 - Złożone przetwory spożywcze, składające się z dokładnie zhomogenizowanej mieszaniny dwóch lub więcej podstawowych składników, takich jak mięso, ryby, warzywa lub owoce, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy