2306 Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wyłączeniem z oleju sojowego i z orzeszków ziemnych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2306 10 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion bawełny
Kod CN: 2306 20 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion lnu
Kod CN: 2306 30 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion słonecznika
Kod CN: 2306 41 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego < 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów < 30 mikromoli/g
Kod CN: 2306 49 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego >= 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów >= 30 mikromoli/g
Kod CN: 2306 50 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów kokosowych lub kopry
Kod CN: 2306 60 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji orzechów palmowych lub ich jąder
Kod CN: 2306 90 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wył. z nasion bawełny, lnu, słonecznika, rzepaku i rzepiku, z orzechów kokosowych lub kopry, z orzechów palmowych lub ich jąder, lub z ekstrakcji z oleju sojowego lub z orzeszków ziemnych)
Kod CN: 2306 90 05 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych, z zarodków kukurydzy
Kod CN: 2306 90 11 - Makuchy i inne pozostałości stałe z ekstrakcji oliwy z oliwek, nawet mielone lub w postaci granulek, zawierające <= 3% masy oliwy
Kod CN: 2306 90 19 - Makuchy i inne pozostałości stałe z ekstrakcji oliwy z oliwek, nawet mielone lub w postaci granulek, zawierające > 3% masy oliwy
Kod CN: 2306 90 90 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji tłuszczów lub olejów roślinnych (z wył. z nasion bawełny, lnu, słonecznika, rzepaku i rzepiku, z orzechów kokosowych lub kopry, z orzechów palmowych lub ich jąder, z zarodków kukurydzy, i z ekstrakcji oliwy, oleju sojowego i orzeszków ziemnych)
Kod CN: 8443 19 20 - Maszyny drukarskie do drukowania na materiałach włókienniczych (z wył. maszyn drukarskich offsetowych, do druku fleksograficznego, typograficznego i do druku wklęsłego)
Kod CN: 2005 60 00 - Szparagi przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)
Kod CN: 2711 12 11 - Propan o czystości >= 99 %, stosowany jako paliwo napędowe lub do ogrzewania, skroplony
Kod CN: 8528 69 20 - Projektory monochromatyczne (z wył. zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji, zaprojektowanych do użycia z komputerem)
Kod CN: 4410 12 90 - Płyta o wiórach zorientowanych „OSB” z drewna (z wył. nieobrobionej lub tylko szlifowanej)
Kod CN: 1702 60 80 - Syrop inulinowy bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktozy, zawierający w stanie suchym > 50% masy fruktozy w postaci czystej lub jako sacharoza