2610 00 00 Rudy i koncentraty chromu
Kod CN 2610 00 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 07.29.19.1 - Rudy pozostałych metali nieżelaznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 07.29.19.2 - Koncentraty pozostałych metali nieżelaznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5403 31 00 - Nitka pojedyncza z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcona lub o skręcie <= 120 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
-
Kod CN: 8456 30 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną
-
Kod CN: 7214 99 79 - Sztaby i pręty z żeliwa lub stali niestopowej, tylko walcowane na gorąco, tylko ciągnione na gorąco lub tylko wyciskane na gorąco, zawierające >= 0,25% masy węgla, o kołowym przekroju poprzecznym, którego średnica wynosi < 80 mm (z wył. wyrobów posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub zwijanych po walcowaniu i ze stali automatowej)
-
Kod CN: 1005 90 00 - Kukurydza (z wył. nasion)
-
Kod CN: 7013 49 10 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych, ze szkła hartowanego (z wył. szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 2001 90 10 - Ostry sos z mango, przetworzony lub zakonserwowany octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 1602 39 29 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN: 2922 12 00 - Dietanoloamina i jej sole
-
Kod CN: 5516 - Tkaniny z włókien odcinkowych sztucznych
-
Kod CN: 1511 90 11 - Frakcje stałe oleju palmowego, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie, w opakowaniach o zawartości <= 1 kg