3214 10 10 Kit szklarski, kit ogrodniczy, kity żywiczne, masy uszczelniające i pozostałe mastyksy
Kod CN 3214 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 20.30.22.0 - Pozostałe farby, lakiery i podobne środki pokrywające; gotowe sykatywy i masy uszczelniające
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 41 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m², ale < 225 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 5205 15 10 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 83,33 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 120" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8483 60 20 - Sprzęgła rozłączne i nierozłączne, włączając przeguby uniwersalne, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 0208 - Mięso i jadalne podroby z królików, zajęcy, gołębi i innych zwierząt świeże, schłodzone lub zamrożone (z wył. z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, drobiu: „ptactwa z gatunku Gallus domesticus”, kaczek, gęsi, indyków i perliczek)
-
Kod CN: 8542 32 31 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci dynamiczne "D-RAM", o pojemności <= 512 Mb (z wył. multichipowych układów scalonych)
-
Kod CN: 8505 19 - Magnesy trwałe i artykuły, które mają stać się magnesami trwałymi po namagnesowaniu, z materiału innego niż metal
-
Kod CN: 0811 90 19 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
-
Kod CN: 8702 40 00 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, jedynie z silnikiem elektrycznym do napędu
-
Kod CN: 8418 21 10 - Chłodziarki domowe, sprężarkowe, o pojemności > 340 litrów
-
Kod CN: 0302 89 60 - Kinglip chilijski (Genypterus blacodes), świeży lub schłodzony