4102 Skóry owcze lub jagnięce, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet z wełną lub dwojone (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4102 10 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 10 10 - Skóry jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 10 90 - Skóry owcze, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 21 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, piklowane nawet dwojone
Kod CN: 4102 29 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, świeże lub solone, suszone, wapnione lub inaczej konserwowane, nawet dwojone (z wył. piklowanych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8507 10 80 - Akumulatory kwasowo-ołowiowe, w rodzaju stosowanych do uruchamiania silników tłokowych, z nieciekłym elektrolitem (z wył. zużytych)
Kod CN: 5107 10 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8438 30 00 - Urządzenia do produkcji cukru (z wył. wirówek i filtrów, urządzeń grzewczych i chłodzących)
Kod CN: 6911 10 00 - Zastawy stołowe i naczynia kuchenne, z porcelany, również chińskiej (z wył. artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 8802 40 00 - Samoloty i pozostałe statki powietrzne napędzane, o masie własnej > 15 000 kg (z wył. śmigłowców i sterowców)
Kod CN: 1212 92 00 - Chleb świętojański, świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet mielony
Kod CN: 0402 99 91 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 45%, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)