4102 Skóry owcze lub jagnięce, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane, nawet z wełną lub dwojone (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 4102 10 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 10 10 - Skóry jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 10 90 - Skóry owcze, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN: 4102 21 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, piklowane nawet dwojone
Kod CN: 4102 29 00 - Skóry owcze lub jagnięce, surowe, bez wełny, świeże lub solone, suszone, wapnione lub inaczej konserwowane, nawet dwojone (z wył. piklowanych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1605 53 10 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane, w hermetycznych pojemnikach (z wył. wędzonych)
Kod CN: 3306 - Preparaty do higieny zębów lub jamy ustnej, włącznie z pastami i proszkami do przytwierdzania protez; nici dentystyczne do czyszczenia międzyzębowego (dental floss), w jednostkowych opakowaniach do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 6005 42 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien sztucznych, barwione (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 2303 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, wysłodki buraczane, wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru, pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane, nawet w postaci granulek
Kod CN: 4403 23 10 - Kłody tartaczne z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego wynosi =>15 cm, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 3922 20 00 - Sedesy i pokrywy, z tworzyw sztucznych
Kod CN: 6107 11 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z bawełny, dziane
Kod CN: 1902 20 30 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia