4903 00 00 Książki dla dzieci, obrazkowe, do rysowania lub kolorowania
Kod CN 4903 00 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 58.11.13.0 - Książki dla dzieci drukowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2304 00 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji oleju sojowego
-
Kod CN: 9201 10 90 - Pianina używane
-
Kod CN: 0304 42 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 49 - Kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), tunek wschodni (Euthynnus affinis, pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2710 20 32 - Oleje opałowe, zawierające => 70 % masy olejów ropy naftowej lub minerałów bitumicznych, o zawartości siarki <= 0,5 % masy, zawierające biodiesel
-
Kod CN: 5408 21 00 - Tkaniny z przędzy zawierającej >= 85% masy włókna ciągłego sztucznego lub paska, lub podobnego materiału, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, niebielone lub bielone (z wył. wykonanych z przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie z włókna wiskozowego)
-
Kod CN: 1702 19 00 - Laktoza i syrop laktozowy, w postaci stałej, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające < 99% masy laktozy, wyrażonej jako laktoza bezwodna, w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 3304 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające oraz preparaty do pielęgnacji skóry (inne niż leki), włącznie z preparatami przeciwsłonecznymi lub do opalania; do manicure lub pedicure
-
Kod CN: 5501 10 00 - Kabel z nylonu lub pozostałych poliamidów, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)