5212 23 90 Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, inne niż zmieszane głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi lub głównie lub wyłącznie z lnem, o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione
Kod CN 5212 23 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0203 29 13 - Schaby i ich kawałki, ze świń domowych, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 3502 20 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki
-
Kod CN: 0210 19 50 - Mięso ze świń domowych, solone lub w solance (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków, boczku i jego kawałków, boku bekonowego lub szpencera, boku trzyćwierciowego lub środka, przodków, schabów i ich kawałków)
-
Kod CN: 2101 30 - Cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty
-
Kod CN: 1515 90 21 - Olej z nasion tytoniu, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 3105 90 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające dwa pierwiastki nawozowe azot i potas lub jedną tylko substancję nawozową, włącznie z mieszaninami nawozów zwierzęcych lub roślinnych z chemicznymi lub mineralnymi nawozami (z wył. W tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 3809 10 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych
-
Kod CN: 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 8501 53 50 - Silniki trakcyjne prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 75 kW
-
Kod CN: 0813 - Morele, śliwki, jabłka, brzoskwinie, gruszki, papaje, tamaryndy i pozostałe jadalne owoce, suszone, i mieszanki jadalnych owoców suszonych lub jadalnych orzechów (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, owoców cytrusowych i winogron, niezmieszanych)