7214 30 00 Sztaby i pręty ze stali automatowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane na gorąco (z wył. posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania lub tych, które po walcowaniu zostały skręcone)
Kod CN 7214 30 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.62.0 - Pozostałe pręty ze stali, nieobrobione więcej niż kute, na gorąco walcowane, ciągnione lub wyciskane, włączając te, które po walcowaniu zostały skręcone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8401 10 00 - Reaktory jądrowe (Euratom)
-
Kod CN: 7219 21 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 8702 30 10 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, zarówno z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, jak i silnikiem elektrycznym, jako silnikami do napędu, o pojemności skokowej > 2 800 cm³
-
Kod CN: 8432 10 00 - Pługi rolnicze, ogrodnicze lub leśne
-
Kod CN: 9001 20 00 - Arkusze i płyty, z materiałów polaryzujących
-
Kod CN: 2008 40 79 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 6101 20 10 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, z bawełny, męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod CN: 0805 21 90 - Mandarynki, włącz. z tangerynami, świeże lub suszone (z wył. klementynek i satsuma)
-
Kod CN: 4106 22 90 - Skóry z kóz lub koźląt, w stanie suchym „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych, i wstępnie garbowanych garbnikami roślinnymi skór z kóz lub koźląt indyjskich objętych podpozycją 4106 22 10)
-
Kod CN: 0403 10 93 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w postaci stałej)