7505 21 00 Druty z niklu niestopowego (z wył. wyrobów izolowanych elektrycznie)
Kod CN 7505 21 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.45.22.0 - Płaskowniki, pręty, kształtowniki i druty, z niklu i stopów niklu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2403 - Przetworzony tytoń i przetworzone namiastki tytoniu; tytoń „homogenizowany” lub „odtworzony”; ekstrakty i esencje, z tytoniu (z wył. cygar, w tym z obciętymi końcami, cygaretek i papierosów)
-
Kod CN: 2008 50 59 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 15% masy)
-
Kod CN: 2009 39 95 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku cytrynowego, pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 6404 11 00 - Obuwie sportowe, w tym buty do tenisa, buty do koszykówki, pantofle gimnastyczne, buty treningowe i podobne, o podeszwach zewnętrznych z gumy lub tworzyw sztucznych i cholewkach z materiałów włókienniczych
-
Kod CN: 6107 22 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
-
Kod CN: 3920 73 10 - Folie w rolkach lub w taśmach, stosowane jako podłoże dla światłoczułych materiałów, w kinematografii lub fotografii, z niekomórkowego octanu celulozy
-
Kod CN: 7326 90 98 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 6116 92 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z bawełny, dziane (z wył. Impregnowanych, powleczonych lub pokrytych tworzywem sztucznym lub gumą i dla niemowląt)
-
Kod CN: 2805 19 90 - Metale alkaliczne (z wył. sodu)
-
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)