8102 99 00 Artykuły z molibdenu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8102 99 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 8102 99 00. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 24.45.30.0 - POZOSTAŁE METALE NIEŻELAZNE I WYROBY Z NICH; CERMETALE; POPIÓŁ I POZOSTAŁOŚCI ZAWIERAJĄCE METALE I ZWIĄZKI METALI
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8429 40 90 - Podbijarki mechaniczne, samobieżne (z wył. walców drogowych)
Kod CN: 8482 99 00 - Części łożysk tocznych (z wył. kulek, igiełek i wałeczków), gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 6204 62 90 - Szorty, z bawełny, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i fig)
Kod CN: 4407 25 90 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
Kod CN: 2204 21 38 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Alsace, Bordeaux, Burgundy, Val de Loire, Mosel, Pfalz, Rheinhessen, Tokaj, Lazio, Toscana, Trentino, Alto Adige, Friuli, Veneto, Sicilia, vinho verde, Penedés, Rioja, Valencia, wina musujące i pół- musujące)
Kod CN: 8211 91 00 - Noże stołowe z ostrzami stałymi, z metalu nieszlachetnego, włącznie z rękojeścią (z wył. noży do ryb i masła)
Kod CN: 2306 20 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion lnu
Kod CN: 0710 30 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN: 2001 10 00 - Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym