8438 20 00 Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji słodyczy, kakao lub czekolady (z wył. wirówek i filtrów, urządzeń grzewczych i chłodzących)
Kod CN 8438 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.17.0 - Maszyny do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności, włącznie z olejami lub innymi tłuszczami
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 59 - Sardele (Engraulis spp.), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), karanksy (Caranx spp.), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), tunek wschodni (Euthynnus affinis, pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae), zamrożone
-
Kod CN: 4601 93 90 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z rattanu, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 9405 20 11 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe, z tworzyw sztucznych, w rodzaju stosowanych do lamp żarowych
-
Kod CN: 2009 89 96 - Sok wiśniowy i czereśniowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 2204 29 83 - Wina białe produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 9404 21 10 - Materace z gumy komórkowej
-
Kod CN: 7225 30 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali narzędziowej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, w zwojach
-
Kod CN: 2812 16 00 - Dichlorek siarki
-
Kod CN: 1205 10 90 - Nasiona rzepaku lub rzepiku, o niskiej zawartości kwasu erukowego, z których uzyskuje się olej roślinny, o zawartości kwasu erukowego < 2 % masy i o zawartości składników stałych glukozynoladów < 30 mikromoli/g (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 2526 - Steatyt naturalny, nawet wstępnie obrobiony lub tylko pocięty przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym; talk