8443 91 99 Części i akcesoria maszyn drukarskich stosowanych do drukowania za pomocą płyt, cylindrów i innych elementów drukarskich objętych pozycją 8442, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. maszyn drukarskich stosowanych w produkcji półprzewodników i z żeliwa lub staliwa)
Kod CN 8443 91 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.99.40.0 - CZĘŚCI MASZYN DRUKARSKICH I INTROLIGATORSKICH
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9608 99 00 - Części piór kulkowych i długopisów, pisaków i piór z końcówkami filcowymi lub porowatymi, markerów, piór wiecznych i ołówków automatycznych, gdzie indziej niesklasyfikowane, obsadki do piór, obsadki do ołówków lub podobnych, i rapidografy
-
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 7308 90 59 - Konstrukcje i części konstrukcji, z żeliwa lub stali, wyłącznie lub zasadniczo z arkusza, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. drzwi, okien i ram do nich oraz progów drzwiowych, i paneli złożonych z dwóch ścian z profilowanego "żeberkowanego" arkusza, z żeliwa lub stali, z rdzeniem izolującym)
-
Kod CN: 1104 19 69 - Ziarna jęczmienia płatkowane
-
Kod CN: 6112 - Dresy, ubiory narciarskie i stroje kąpielowe, dziane
-
Kod CN: 0302 89 50 - Żabnice (Lophius spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8207 19 90 - Narzędzia do wiercenia w kamieniu lub do wierceń ziemnych, wymienne, z częścią roboczą z materiału innego niż cermetale, diamenty lub z diamentów spiekanych
-
Kod CN: 8527 21 20 - Odbiorniki radiowe, nadające się do odbierania i dekodowania cyfrowych sygnałów radiowego systemu przekazywania danych (RDS), w rodzaju stosowanych w pojazdach mechanicznych, nadające się do pracy tylko z zewnętrznym źródłem energii, połączone z aparaturą do zapisu lub odtwarzania dźwięku, z laserowym systemem odczytu
-
Kod CN: 3505 10 50 - Skrobie, estryfikowane lub eteryfikowane (z wył. dekstryn)
-
Kod CN: 1517 10 10 - Margaryna (z wył. margaryny płynnej), zawierająca > 10% masy, ale nie <= 15% masy tłuszczów mleka