8483 60 80 Sprzęgła rozłączne i nierozłączne, włączając przeguby uniwersalne (z wył. z żeliwa lub staliwa)
Kod CN 8483 60 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.15.26.0 - Sprzęgła rozłączne i nierozłączne, włączając przeguby uniwersalne
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8419 81 80 - Maszyny, instalacje i urządzenia, do gotowania, lub podgrzewania potraw (z wył. perkolatorów i pozostałych urządzeń do przygotowywania gorących napojów i urządzeń domowych)
-
Kod CN: 0305 59 70 - Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)
-
Kod CN: 5911 90 10 - Wyroby i artykuły z filcu, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8104 11 00 - Magnez nieobrobiony plastycznie, zawierający >= 99,8% masy magnezu
-
Kod CN: 8501 61 - Prądnice prądu przemiennego "alternatory", o mocy wyjściowej <= 75 kVA
-
Kod CN: 8421 99 - Części urządzeń i aparatów do filtrowania lub oczyszczania cieczy lub gazów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2616 10 00 - Rudy i koncentraty srebra
-
Kod CN: 2921 30 91 - Cykloheksylenodiamina-1,3 (1,3-diaminocykloheksan
-
Kod CN: 0304 47 90 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 2008 99 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, inaczej przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem lub kwasem octowym, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, rdzeni palmowych i żurawin)