8514 Elektryczne piece przemysłowe lub laboratoryjne, włączając działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; inne urządzenia przemysłowe lub laboratoryjne, do obróbki cieplnej materiałów, działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych; ich części
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2905 31 00 - Glikol etylenowy (etanodiol)
-
Kod CN: 0306 92 10 - Homary "Homarus spp.", całe, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 5510 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 7806 00 - Artykuły z ołowiu, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2827 60 00 - Jodki i tlenojodki (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
-
Kod CN: 7101 21 00 - Perły hodowlane, nieobrobione, nawet sortowane
-
Kod CN: 3824 99 80 - Mieszanina amin pochodzących ze zdimeryzowanych kwasów tłuszczowych, o średniej masie cząsteczkowej >= 520, ale <= 550
-
Kod CN: 3806 - Kalafonia i kwasy żywiczne oraz ich pochodne; spirytus kalafoniowy i olejki kalafoniowe; żywice ciekłe