8708 50 99 Części mostów napędowych z mechanizmem różnicowym, nawet wyposażonych w inne elementy przekładniowe, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do montażu przemysłowego pojazdów silnikowych, objętych podpozycją 8708 50 20, do osi nienapędzanych i z wył. stalowych, odkutych w matrycy zamkniętej)
Kod CN 8708 50 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 29.32.30.0 - Części i akcesoria do pojazdów silnikowych (z wyłączeniem motocykli), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2916 12 00 - Estry kwasu akrylowego
-
Kod CN: 3917 21 10 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów etylenu, bez szwu i o długości > maksymalny wymiar przekroju poprzecznego, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej
-
Kod CN: 2805 19 10 - Stront i bar
-
Kod CN: 9109 - Mechanizmy zegarowe, kompletne i zmontowane (z wył. mechanizmów zegarkowych)
-
Kod CN: 7323 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, z żeliwa lub stali; wełna stalowa; zmywaki do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i tym podobne, z żeliwa lub stali (z wył. Baniek, pudełek i podobnych pojemników objętych pozycją 7310; koszy na odpady; łopat, korkociągów i pozostałych artykułów o cechach narzędzia; artykułów nożowniczych, łyżek, chochli, widelców itp.. Objętych pozycją od 8211 do 8215; artykułów ozdobnych; wyrobów sanitarnych)
-
Kod CN: 0811 90 11 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru > 13 % masy
-
Kod CN: 2711 13 10 - Butany do przeprowadzania procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27, skroplone (z wył. o czystości n-butanu lub izobutanu >= 95%)
-
Kod CN: 0711 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia
-
Kod CN: 2009 41 99 - Sok ananasowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 7310 21 19 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, w rodzaju stosowanych do konserwowania napojów