9113 10 10 Paski, opaski i bransoletki, do zegarków, oraz ich części, z metali szlachetnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 9113 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.12.14.0 - Pozostałe wyroby wykonane z metali szlachetnych; wyroby z pereł naturalnych lub hodowlanych, kamieni szlachetnych lub półszlachetnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7213 99 10 - Sztaby i pręty, walcowane na gorąco, w nieregularnie zwijanych kręgach, z żeliwa lub stali niestopowej, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła, o średnicy < 14 mm, ze stali automatowej, i posiadających wgniecenia, żeberka, rowki lub inne odkształcenia, powstałe w procesie walcowania)
-
Kod CN: 8416 20 20 - Palniki piecowe wielopaliwowe, na paliwo stałe pyłowe lub na gaz
-
Kod CN: 3403 19 10 - Preparaty smarowe (włącznie z cieczami chłodząco-smarującymi, preparatami do rozluźniania śrub i nakrętek, preparatami przeciwrdzewnymi i antykorozyjnymi, preparatami zapobiegającymi przyleganiu do formy opartymi na smarach), zawierające >= 70 % masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych, ale niestanowiących zasadniczego składnika (z wył. preparatów do obróbki materiałów włókienniczych, skóry wyprawionej, skór futerkowych lub pozostałych materiałów)
-
Kod CN: 8419 50 20 - Wymienniki ciepła wykonane z fluoropolimerów oraz z przewodami rurowymi wejściowymi i wyjściowymi o średnicy wewnętrznej <=3 cm
-
Kod CN: 8901 20 90 - Tankowce (z wył. pełnomorskich)
-
Kod CN: 0802 12 90 - Migdały, świeże lub suszone, bez łupin (z wył. gorzkich)
-
Kod CN: 3904 30 00 - Kopolimery chlorku winylu-octanu winylu, w formach podstawowych
-
Kod CN: 2916 32 00 - Nadtlenek benzoilu i chlorek benzoilu
-
Kod CN: 2008 97 59 - Mieszanki owoców i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. mieszanek owoców tropikalnych i owoców tropikalnych i orzechów tropikalnych w rodzaju wymienionych w uwadze dodatkowej 7 i 8 do działu 20, o zawartości netto >= 50% masy, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10)
-
Kod CN: 0904 - Pieprz z rodzaju Piper; owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, suszone lub rozgniatane, lub mielone