9507 Wędziska, haczyki na ryby i pozostałe artykuły wędkarskie gdzie indziej niesklasyfikowane; podbieraki, podrywki, siatki na motyle i podobne sieci; ptaki wabiki (inne niż te objęte pozycją 9208 lub 9705) oraz podobne przybory łowieckie lub strzeleckie
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 30 - Etery aromatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 5801 32 00 - Kord genua przecięty (welwet), z włókien chemicznych (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2805 30 20 - Cer, lantan, prazeodym, neodym i samar, o czystości 95 % masy lub większej (z wył. ich mieszanin lub stopów)
-
Kod CN: 4403 11 00 - Drewno surowe, malowane, bejcowane, nasycone kreozotem lub innymi środkami konserwującymi, z drzew iglastych (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna w postaci podkładów kolejowych, drewna ciętego na deski lub belki, itp.)
-
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 4407 19 10 - Drewno iglaste, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, łączone stykowo, nawet strugane lub szlifowane (z wył. drewna sosnowego z gatunku "Pinus spp.”, drewna z jodły (Abies spp.) i świerku (Picea spp.))
-
Kod CN: 0405 90 10 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy
-
Kod CN: 4822 90 00 - Szpule, cewki, cewki przędzalnicze i podobne nośniki, z masy papierniczej, papieru lub tektury, nawet perforowane lub utwardzane (z wył. w rodzaju stosowanych do nawijania przędzy tekstylnej)
-
Kod CN: 1604 20 05 - Przetwory z surimi
-
Kod CN: 0307 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mięczaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; mąki, mączki i granulki z mięczaków, nadające się do spożycia przez ludzi