9508 10 00 Wędrowne cyrki i wędrowne menażerie
Kod CN 9508 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.99.32.0 - Karuzele, huśtawki, strzelnice i pozostałe urządzenia do rozrywki na wolnym powietrzu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 19 90 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego) i eteru etylo-tert-butylowego (ETBE))
-
Kod CN: 4601 92 10 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z bambusa, nawet złożone w pasma, połączone razem w równoległe pasma lub tkane, z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie (z wył. mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 2827 49 - Tlenochlorki i chlorki zasadowe (z wył. miedzi i rtęci)
-
Kod CN: 2841 30 00 - Dichromian sodu
-
Kod CN: 1201 10 00 - Nasiona soi
-
Kod CN: 1905 90 70 - Owocowa tartaletka, jagodzianki, panettone, bezy, Kerststol, croissanty i inne wyroby piekarnicze zawierające >=5 % masy sacharozy, cukru inwertowanego lub izoglukozy (z wył. chleba chrupkiego, piernika z dodatkiem imbiru i podobnych, słodkich herbatników, gofrów i wafli, sucharków )
-
Kod CN: 2935 90 90 - Sulfonamidy (z wył. perfluorooktanosulfonoamidów, 3-{1-[7-(Heksadecylosulfonyloamino)-1H-indolo-3-ilo]-3-okso-1H,3H-naftolo[1,8-cd]piran-1-ilo}-N,N-dimetylo-1H-indolo-7-sulfonamidu i metosulamu (ISO))
-
Kod CN: 2005 99 50 - Mieszanki warzywne przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone
-
Kod CN: 0709 99 20 - Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7007 11 - Szkło bezpieczne hartowane o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach, statkach powietrznych, kosmicznych, wodnych lub innych