10.11.12 Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.12.0 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 49.20.11 - Transport kolejowy towarów w wagonach-chłodniach
-
Kod PKWiU: 01.13.32.0 - Ogórki i korniszony
-
Kod PKWiU: 46.32.11 - Sprzedaż hurtowa mięsa, włączając mięso drobiowe
-
Kod PKWiU: 64.11.10.0 - Usługi banku centralnego
-
Kod PKWiU: 08.91.11.0 - Naturalne fosforany wapniowe i glinowo-wapniowe
-
Kod PKWiU: 16.21.18.0 - Pozostała sklejka, płyty fornirowane i podobne drewno warstwowe, z drewna pozostałych drzew
-
Kod PKWiU: 56.10.11 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w restauracjach
-
Kod PKWiU: 13.10.62.0 - Nici bawełniane do szycia
-
Kod PKWiU: 20.15.10.0 - KWAS AZOTOWY; MIESZANINY NITRUJĄCE; AMONIAK
-
Kod PKWiU: 10.11.13 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone