10.89.13 Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 73.20.20 - USŁUGI BADANIA OPINII PUBLICZNEJ
-
Kod PKWiU: 46.21.12 - Sprzedaż hurtowa nasion, z wyłączeniem nasion oleistych
-
Kod PKWiU: 28.41.32 - Dziurkarki i wykrawarki do metalu
-
Kod PKWiU: 23.19.22 - Szkło do zegarów, zegarków lub okularów, nieobrobione optycznie; wydrążone kule szklane i ich segmenty, do produkcji takich szkieł
-
Kod PKWiU: 38.12.24.0 - Niebezpieczne odpady chemiczne
-
Kod PKWiU: 10.41.22 - Oliwa z oliwek surowa
-
Kod PKWiU: 80.30.10 - USŁUGI DETEKTYWISTYCZNE
-
Kod PKWiU: 10.82.11.0 - Miazga kakaowa, nawet odtłuszczona
-
Kod PKWiU: 85.42.11.0 - Usługi szkół wyższych o profilu zawodowym (studia krótkiego cyklu) on-line
-
Kod PKWiU: 24.10.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ŻELIWA, STALI I STOPÓW ŻELAZA