10.89.13 Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.1 - ZUPY, JAJA, DROŻDŻE I POZOSTAŁE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE; EKSTRAKTY I SOKI Z MIĘSA, RYB I BEZKRĘGOWCÓW WODNYCH
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.89.13.0 - Drożdże (aktywne lub nieaktywne); pozostałe martwe mikroorganizmy jednokomórkowe; gotowe proszki do pieczenia
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.89.13, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 11.04.1 - Wermut i pozostałe wina aromatyzowane, ze świeżych winogron
-
Kod PKWiU: 84.25.11.0 - Usługi związane ze zwalczaniem pożarów i zapobieganiem pożarom
-
Kod PKWiU: 07.21.10 - Rudy uranu i toru
-
Kod PKWiU: 26.40.3 - URZĄDZENIA DO ZAPISU I ODTWARZANIA DŹWIĘKU I OBRAZU
-
Kod PKWiU: 28.94.13 - Maszyny tkackie (krosna)
-
Kod PKWiU: 01.11.79 - Warzywa strączkowe suszone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 20.14.42 - Związki aminowe z tlenową grupą funkcyjną, z wyłączeniem lizyny i kwasu glutaminowego
-
Kod PKWiU: 27.32.1 - POZOSTAŁE ELEKTRONICZNE I ELEKTRYCZNE PRZEWODY I KABLE
-
Kod PKWiU: 01.49.23.0 - Ślimaki świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone, w solance, z wyłączeniem ślimaków morskich
-
Kod PKWiU: 47.00.55.0 - Sprzedaż detaliczna mebli