0303 68 10 Błękitek (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou), zamrożony
Kod CN 0303 68 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7004 20 99 - Szkło w arkuszach, ciągnione i dmuchane, barwione w całej masie, nieprzezroczyste, powleczone lub z warstwą pochłaniającą, odblaskową, ale nieobrobione inaczej (inne niż szkło optyczne)
-
Kod CN: 8302 - Oprawy, okucia i podobne artykuły z metalu nieszlachetnego, nadające się do mebli, drzwi, schodów, okien, żaluzji, nadwozi pojazdów, wyrobów rymarskich, waliz, kufrów, kasetek lub podobnych; wieszaki, podpórki i podobne uchwyty z metalu nieszlachetnego; kółka samonastawne z zamocowaniem, z metalu nieszlachetnego; automatyczne urządzenia do zamykania drzwi z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2003 90 10 - Trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0403 10 11 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), niezawierający dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0210 20 - Mięso z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
-
Kod CN: 0207 45 99 - Podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. wątróbek)
-
Kod CN: 0406 40 90 - Ser z przerostami niebieskiej pleśni i pozostały ser zawierający przerosty otrzymywane z użyciem Penicillium roqueforti (z wył. Roquefort i Gorgonzola)
-
Kod CN: 4203 40 00 - Dodatki do ubiorów, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. rękawiczek, mitenek i rękawic z jednym palcem, pasów i bandolet, obuwia i nakryć głowy, i części do nich oraz wyrobów objętych działem 95 [np. ochraniaczy na golenie, masek do szermierki])