0206 29 10 Podroby jadalne z bydła (z wył. ozorów i wątroby), do produkcji wyrobów farmaceutycznych, zamrożone
Kod CN 0206 29 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 0206 29 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0209 90 00 - Tłuszcz drobiowy, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony
Kod CN: 8905 90 10 - Latarniowce, statki pożarnicze, dźwigi pływające i pozostałe jednostki pływające, których zdolność żeglugowa ma drugorzędne znaczenie wobec ich podstawowej funkcji, pełnomorskie (z wył. pogłębiarek, pływających platform wiertniczych lub produkcyjnych, statków rybackich i okrętów wojennych)
Kod CN: 1904 20 99 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych (z wył. otrzymanych z kukurydzy lub ryżu, preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
Kod CN: 8519 89 00 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku (z wył. wykorzystującej nośniki magnetyczne, optyczne lub półprzewodnikowe, uruchamianej monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi, gramofonów bez wzmacniacza i telefonicznych aparatów zgłoszeniowo-informacyjnych)
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
Kod CN: 3405 20 00 - Pasty, kremy i podobne preparaty, do konserwacji mebli drewnianych, podłóg lub innych wyrobów drewnianych, nawet w postaci papieru, watoliny, filcu, włókniny, tworzyw sztucznych komórkowych lub gumy komórkowej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych takimi preparatami (z wył. wosków objętych pozycją 3404)
Kod CN: 2846 - Związki nieorganiczne lub organiczne metali ziem rzadkich, itru lub skandu lub mieszanin tych metali
Kod CN: 1702 50 00 - Fruktoza chemicznie czysta, w postaci stałej