0307 Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mięczaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; mąki, mączki i granulki z mięczaków, nadające się do spożycia przez ludzi
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0307 11 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN: 0307 11 10 - Ostrygi płaskie "Ostrea spp.", żywe i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda
Kod CN: 0307 11 90 - Ostrygi, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone (z wył. ostryg płaskich "Ostrea spp.", żywych i o masie (włącznie z muszlą) <= 40 g każda)
Kod CN: 0307 12 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, zamrożone
Kod CN: 0307 19 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 0307 21 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN: 0307 22 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 22 10 - Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 22 90 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. muszli św. Jakuba (Pecten maximus))
Kod CN: 0307 29 00 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 31 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", niewędzone, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN: 0307 31 10 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN: 0307 31 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone
Kod CN: 0307 32 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 32 10 - Małże (jadalne) „Mytilus spp.”, zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 32 90 - Małże (jadalne) "Perna spp.", zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 39 - Małże (jadalne) "Mytilus spp., Perna spp.", wędzone, , suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 39 20 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 39 80 - Małże (jadalne) "Perna spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 42 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 42 10 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0307 42 30 - Kałamarnice Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0307 42 40 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus", żywy, świeży lub schłodzony
Kod CN: 0307 42 90 - Mątwy i kałamarnice, żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Todarodes sagittatus")
Kod CN: 0307 43 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 43 21 - Mątwa mniejsza "Sepiola rondeleti", zamrożona, nawet w skorupie
Kod CN: 0307 43 25 - Mątwa "Sepiola spp.", zamrożona, nawet w skorupie (z wył. "Sepiola rondeleti")
Kod CN: 0307 43 29 - Mątwa Sepia officinalis, Rossia macrosoma, zamrożona, nawet w skorupie
Kod CN: 0307 43 31 - Kałamarnica "Loligo vulgaris", zamrożona
Kod CN: 0307 43 99 - Mątwy i kałamarnice, zamrożone, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
Kod CN: 0307 49 - Mątwy i kałamarnice, wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 49 20 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 49 40 - Kałamarnica " Loligo spp.", wędzona, suszona, solona lub w solance, nawet w skorupie
Kod CN: 0307 49 50 - Kałamarnice "Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Ommastrephes sagittatus")
Kod CN: 0307 49 60 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", wędzony, suszony, solony lub w solance, nawet w skorupie
Kod CN: 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
Kod CN: 0307 51 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0307 52 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", zamrożone
Kod CN: 0307 59 00 - Ośmiornice "Octopus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 0307 60 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance , nawet wędzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 71 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 72 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 72 10 - Wenus pozbawiona skorupy lub pozostałe gatunki z rodziny Veneridae, zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 72 90 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae), zamrożone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 79 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 81 00 - Uchowce (Haliotis spp.), żywe, świeże, schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 82 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.) żywe, świeże lub schłodzone, nawet w skorupach
Kod CN: 0307 83 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, zamrożone
Kod CN: 0307 84 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, zamrożone
Kod CN: 0307 87 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 0307 88 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0307 92 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, zamrożone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
Kod CN: 0307 99 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2916 19 10 - Kwasy undecylenowe oraz ich sole i estry
Kod CN: 2918 22 00 - Kwas o-acetylosalicylowy, jego sole i estry
Kod CN: 0204 23 00 - Kawałki mięsa z owiec, bez kości, świeże lub schłodzone
Kod CN: 4202 12 - Kufry, walizy, saszetki, teczki, aktówki, tornistry i podobne pojemniki, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych
Kod CN: 9601 10 00 - Kość słoniowa i artykuły z kości słoniowej, obrobione, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 1106 20 90 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714 (z wył denaturowanych)
Kod CN: 8423 81 21 - Wagi kontrolne i urządzenia do automatycznego sterowania dokonujące porównań z masą zadaną, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas
Kod CN: 6115 22 00 - Rajstopy i trykoty, z włókien syntetycznych, dziane, o masie liniowej nitki pojedynczej >= 67 decyteksów (z wył. Wyrobów pończoszniczych o stopniowanym ucisku)
Kod CN: 1905 31 19 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, całkowicie lub częściowo pokryte lub powleczone czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 85 g
Kod CN: 8482 99 00 - Części łożysk tocznych (z wył. kulek, igiełek i wałeczków), gdzie indziej niesklasyfikowane