0210 19 90 Mięso ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
Kod CN 0210 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.11.0 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6704 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich lub zwierzęcych, lub materiałów włókienniczych; artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: DZIAŁ 50 - JEDWAB
-
Kod CN: 8534 00 19 - Obwody drukowane, w postaci jedynie elementów przewodzących i styków (z wył. obwodów wielowarstwowych)
-
Kod CN: 1302 20 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany
-
Kod CN: 5810 92 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
-
Kod CN: 2009 89 96 - Sok wiśniowy i czereśniowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub alkoholu)
-
Kod CN: 2915 39 00 - Estry kwasu octowego (z wył. octanu etylu, winylu, n-butylu i dinosebu (ISO))
-
Kod CN: 8423 89 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 5 000 kg
-
Kod CN: 7210 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte (z wył. powleczonych lub pokrytych cyną, ołowiem, włączając blachę białą matową, cynkiem, aluminium, chromem, tlenkiem chromu, tworzywami sztucznymi, platyną, malowanych lub lakierowanych i ocynowanych i zadrukowanych)
-
Kod CN: 2918 13 00 - Sole i estry kwasu winowego