0304 54 00 Mięso (nawet rozdrobnione) z włócznika (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN 0304 54 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.11.0 - Ryby, filety rybne i pozostałe mięso z ryb (włączając rozdrobnione), świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 21 10 - Jałówki (bydło płci żeńskiej, które nigdy nie miało cielaka), hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 2925 19 20 - 3,3′,4,4′,5,5′,6,6′–Oktabromo-N,N′-etylenodiftalimid; N,N′-etylenobis(4,5-dibromoheksahydro-3,6-metanoftalimid)
-
Kod CN: 0811 90 75 - Wiśnie "Prunus cerasus", niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, niesłodzone, zamrożone
-
Kod CN: 0202 30 50 - Kawałki mięsa z bydła, bez kości, określane jako „Crop, chuck and blade” i „brisket”, zamrożone
-
Kod CN: 0710 80 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej)
-
Kod CN: 2935 40 00 - N-(2-hydroksyetylo)-N-metyloperfluorooktanosulfonoamid
-
Kod CN: 6003 10 00 - Dzianiny z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
-
Kod CN: 2914 69 10 - 1,4-Naftochinon
-
Kod CN: 4011 30 00 - Opony pneumatyczne, nowe, gumowe, w rodzaju stosowanych w statkach powietrznych
-
Kod CN: 0406 90 01 - Ser do przetworzenia ( z wył. sera świeżego (włącz. z serem serwatkowym, twarogiem), sera przetworzonego, sera z przerostami niebieskiej pleśni i pozostałego sera zawierającego przerosty otrzymywane z użyciem "Penicillium roqueforti", i sera tartego lub proszkowanego)