0805 10 28 Pomarańcze słodkie, świeże (z wył. Pępkowych I białych
Kod CN 0805 10 28 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4408 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane, łączone na długość lub łączone stykowo, o grubości <= 6 mm
-
Kod CN: 9018 50 90 - Przyrządy i urządzenia okulistyczne, optyczne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0209 10 90 - Tłuszcz ze świń bez chudego mięsa, niewytapiany lub inaczej wyekstrahowany, świeży, schłodzony, zamrożony, solony, w solance, suszony lub wędzony (z wył. podskórnego)
-
Kod CN: 3905 12 00 - Poli(octan winylu), w dyspersji wodnej
-
Kod CN: 1207 40 - Nasiona sezamu, nawet łamane
-
Kod CN: 3208 90 - Farby i pokosty, włącznie z emaliami i lakierami, na bazie polimerów syntetycznych i chemicznie modyfikowanych polimerów naturalnych, rozproszonych lub rozpuszczonych w środowisku niewodnym; roztwory produktów objętych pozycjami od 3901 do 3913 w lotnych rozpuszczalnikach organicznych, gdy masa rozpuszczalnika > 50% masy roztworu (z wył. na bazie poliestrów i polimerów akrylowych lub winylowych, i kolodium)
-
Kod CN: 7304 51 81 - Rury precyzyjne, bez szwu, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, ciągnione na zimno lub walcowane na zimno (z wył. rur przewodowych, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, lub rur okładzinowych i przewodów rurowych, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, i wyrobów prostych i o jednolitej grubości ścianki, zawierającej >= 0,9%, ale <= 1,15% masy węgla, >= 0,5%, ale <= 2% masy chromu oraz, jeżeli jest obecny, <= 0,5% masy molibdenu)
-
Kod CN: 0404 10 38 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] >15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy
-
Kod CN: 0307 49 20 - Mątwy "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 0406 90 50 - Ser z mleka owiec lub mleka bawołów, w pojemnikach zawierających solankę lub w butelkach z owczej lub koziej skóry (z wył. sera Feta)