1604 19 97 Ryby przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. ryb mielonych oraz łososi, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, węgorze, płetw rekina, ryb z gatunku Euthynnus spp., Orcynopsis unicolor, dorszy, czerniaka, morszczuka i widłaka, nintaja i rdzawca; filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN 1604 19 97 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 39 80 - Małże (jadalne) "Perna spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 7010 90 10 - Słoje na przetwory (słoje do sterylizacji), ze szkła
-
Kod CN: 0604 - Liście, gałęzie i pozostałe części roślin, bez kwiatów lub pąków kwiatowych, oraz trawy, mchy i porosty, odpowiednie na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże, suszone, barwione, bielone, impregnowane lub w inny sposób przygotowane
-
Kod CN: 5603 12 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m²
-
Kod CN: 1522 00 91 - Osady i szlamy olejowe; sopstoki (z wył. zawierających olej o właściwościach oliwy)
-
Kod CN: 8519 20 91 - Aparatura do rejestrowania lub odtwarzania dźwięku, uruchamiana monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innymi środkami płatniczymi, z laserowym systemem odczytu (z wył. gramofonów uruchamianych monetą lub żetonem monety lub żetonu)
-
Kod CN: 7607 19 - Folia aluminiowa bez podłoża, walcowana i obrobiona więcej, o grubości <= 0,2 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
-
Kod CN: 7202 80 00 - Żelazowolfram i żelazokrzemowolfram
-
Kod CN: 0306 17 94 - Krewetki z rodzaju Crangon, inne niż z gatunku Crangon crangon, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 5402 34 00 - Przędza teksturowana z polipropylenu (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)