1701 Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1701 12 - Cukier buraczany surowy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 12 90 - Cukier buraczany surowy (z wył. do rafinacji i zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 13 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
Kod CN: 1701 13 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
Kod CN: 1701 13 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy [patrz uwaga 2 do podpozycji] (z wył. do rafinacji)
Kod CN: 1701 14 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 91 00 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowane, zawierające dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, w postaci stałej
Kod CN: 1701 99 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, i cukru surowego)
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7228 70 90 - Kątowniki i kształtowniki, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. nieobrobionych więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane)
Kod CN: 2914 22 00 - Cykloheksanon i metylocykloheksanony
Kod CN: 6006 34 00 - Dzianiny o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, zadrukowane (z wył. dzianin osnowowych, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 2903 77 - Fluorowcowane pochodne węglowodorów alifatycznych zawierające dwa lub więcej różnych fluorowców, perfluorowcowane tylko fluorem i chlorem (z wył. chlorodifluorometanu, dichlorotrifluoroetanów, dichlorofluoroetanów, chlorodifluoroetanów, dichloropentafluoropropanów, bromochlorodifluorometanu, bromotrifluorometanu i dibromotetrafluoroetanów)
Kod CN: 0206 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni, osłów, mułów lub osłomułów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0801 32 00 - Orzechy nerkowca, świeże lub suszone, bez łupin
Kod CN: 2503 00 - Siarka wszystkich rodzajów (z wył. siarki sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
Kod CN: 9405 92 00 - Części lamp elektrycznych i opraw oświetleniowych, reklam świetlnych, podświetlanych tablic, znaków informacyjnych, i podobne, z tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5810 92 10 - Hafty z włókien chemicznych na podłożu materiału włókienniczego, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości > 17,50 €/kg (masy netto) (z wył. haftów bez widocznego podłoża)
Kod CN: 9401 71 00 - Meble do siedzenia, z metalową ramą, tapicerowane (inne niż: do statków powietrznych lub pojazdów silnikowych, inne niż obrotowe, z regulacją wysokości oraz lekarskie, chirurgiczne lub dentystyczne)