1701 Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1701 12 - Cukier buraczany surowy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 12 10 - Cukier buraczany surowy, do rafinacji (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 12 90 - Cukier buraczany surowy (z wył. do rafinacji i zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 13 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
Kod CN: 1701 13 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
Kod CN: 1701 13 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy [patrz uwaga 2 do podpozycji] (z wył. do rafinacji)
Kod CN: 1701 14 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 1701 91 00 - Cukier trzcinowy lub buraczany rafinowane, zawierające dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, w postaci stałej
Kod CN: 1701 99 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, i cukru surowego)
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
Kod CN: 1701 99 90 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej (z wył. cukru trzcinowego i buraczanego zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących, cukru surowego i cukru białego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 9008 90 00 - Części i akcesoria rzutników obrazów, powiększalników i pomniejszalników fotograficznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9102 29 00 - Zegarki naręczne, nawet ze stoperem, wyłącznie z naciągiem ręcznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
Kod CN: 5516 14 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zadrukowane
Kod CN: 2926 30 00 - Fenproporeks (INN) i jego sole; półprodukt metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutan)
Kod CN: 1401 90 00 - Trzciny, sitowie, łoziny, rafia, słoma zbożowa czyszczona, bielona lub barwiona i łyko lipowe oraz pozostałe materiały roślinne, w rodzaju stosowanych głównie do wyplatania (z wył. bambusa i rattanu)
Kod CN: 7003 20 00 - Szyby zbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nawet z warstwą pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej
Kod CN: 6305 10 10 - Worki i torby, w rodzaju stosowanych do pakowania towarów, z juty lub pozostałych włókien łykowych, objętych pozycją 5303, używane
Kod CN: 6003 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 2004 90 50 - Groch [Pisum sativum] i niedojrzała fasola z gatunku Phaseolus spp., w strąkach, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożony
Kod CN: 8434 - Dojarki mechaniczne i urządzenia mleczarskie (z wył. urządzeń chłodzących lub grzewczych, wirówek do mleka, urządzeń mleczarskich, pras filtracyjnych i pozostałych urządzeń filtracyjnych); ich części