2202 Wody, włącznie z wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane i pozostałe napoje bezalkoholowe (z wył. soków owocowych lub warzywnych i mleka)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2202 10 00 - Wody, włącznie z mineralnymi i gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane, do bezpośredniej konsumpcji jako napoje
Kod CN: 2202 99 - Napoje bezalkoholowe (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, mleka i piwa)
Kod CN: 2202 99 11 - Napoje na bazie soi o zawartości białka 2,8 % masy lub większej, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
Kod CN: 2202 99 19 - Napoje bezalkoholowe, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, piwa i napojów na bazie soi lub orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12)
Kod CN: 2202 99 91 - Napoje bezalkoholowe zawierające < 0,2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Kod CN: 2202 99 95 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 0,2%, ale < 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Kod CN: 2202 99 99 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2903 76 - Bromochlorodifluorometan, bromotrifluorometan i dibromotetrafluoroetany
Kod CN: 5702 50 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów roślinnych tekstylnych lub grubej sierści zwierzęcej, tkane, nieigłowe ani nieflokowane, bez okrywy, niegotowe (z wył. „Kelemu”, „Schumacksu”, „Karamania” i podobnych ręcznie tkanych dywaników, i pokryć podłogowych z włókna kokosowego)
Kod CN: 4010 11 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe, z gumy, wzmocnione tylko metalem
Kod CN: 4101 20 10 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, niedwojone, o masie jednej skóry <= 16 kg, świeże
Kod CN: 8501 52 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 750 W, ale <= 75 kW
Kod CN: 6204 49 - Suknie, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych,dzianei halek)
Kod CN: 9006 30 00 - Aparaty fotograficzne specjalnie zaprojektowane do fotografii podwodnej lub do aerofotogrametrii, do fotografii medycznej lub do badań chirurgicznych organów wewnętrznych; aparaty fotograficzne porównawcze do celów medycyny sądowej lub kryminologii
Kod CN: 0302 51 90 - Dorsz "Gadus ogac, Gadus macrocephalus", świeży lub schłodzony
Kod CN: 2837 - Cyjanki, tlenocyjanki i cyjanki złożone
Kod CN: 0603 90 00 - Kwiaty cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, suszone, barwione, bielone, impregnowane lub w inny sposób przygotowane