2202 Wody, włącznie z wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane i pozostałe napoje bezalkoholowe (z wył. soków owocowych lub warzywnych i mleka)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2202 10 00 - Wody, włącznie z mineralnymi i gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane, do bezpośredniej konsumpcji jako napoje
Kod CN: 2202 99 - Napoje bezalkoholowe (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, mleka i piwa)
Kod CN: 2202 99 11 - Napoje na bazie soi o zawartości białka 2,8 % masy lub większej, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
Kod CN: 2202 99 19 - Napoje bezalkoholowe, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, piwa i napojów na bazie soi lub orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12)
Kod CN: 2202 99 91 - Napoje bezalkoholowe zawierające < 0,2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Kod CN: 2202 99 95 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 0,2%, ale < 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Kod CN: 2202 99 99 - Napoje bezalkoholowe zawierające >= 2% tłuszczów pochodzących z mleka lub mlecznych produktów
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2825 10 00 - Hydrazyna i hydroksyloamina i ich sole nieorganiczne
Kod CN: 6204 69 50 - Szorty, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, strojów kąpielowych i fig)
Kod CN: 8456 30 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną, wycinarki drutowe, sterowane numerycznie
Kod CN: 1904 30 00 - Pszenica spęczniona w postaci przetworzonego ziarna, otrzymanego przez gotowanie twardych ziaren pszenicy
Kod CN: 1701 - Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej
Kod CN: 8423 - Urządzenia do ważenia (z wył. wag o czułości 5 cg lub czulszych), włączając maszyny do liczenia lub kontroli przez ważenie; wszelkiego rodzaju odważniki do wag; ich części
Kod CN: 6405 20 91 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i obuwia dla lalek)
Kod CN: 6203 49 11 - Spodnie i bryczesy, robocze, z włókien sztucznych, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)