3824 Gotowe spoiwa do form odlewniczych lub rdzeni; produkty chemiczne i preparaty przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych, włączając te, składające się z mieszanin produktów naturalnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4813 90 - Bibułka papierosowa, nawet pocięta do wymiaru (z wył. w książeczkach lub w tutkach i w zwojach o szerokości <= 5 cm)
-
Kod CN: 8465 99 00 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i objętych podpozycją 8465 10 i 8465 20, pił, strugarek, frezarek lub profilarek "skrawających", szlifierek, gładzarek lub polerek, maszyn do gięcia lub łączenia, wiertarek lub dłutarek, strugarek wyrówniarek, strugarek grubiarek lub skrawarek do oklein)
-
Kod CN: 4203 29 90 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej (z wył. zaprojektowanych specjalnie do stosowania w sporcie i ochronnych dla wszystkich zawodów)
-
Kod CN: 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 0404 90 23 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8537 10 98 - Tablice, szafy i podobne zestawy aparatów, do elektrycznego sterowania lub rozdziału energii elektrycznej, do napięć <=1 000 V (z wył. aparatury do telefonii lub telegrafii, paneli sterowanych numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych i urządzeń sterujących z programowalną pamięcią i ekranów dotykowych)
-
Kod CN: 0802 12 90 - Migdały, świeże lub suszone, bez łupin (z wył. gorzkich)
-
Kod CN: 9103 10 00 - Zegary z mechanizmami zegarkowymi, zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, zegarków kieszonkowych i pozostałych objętych pozycją 9101 lub 9102 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104)
-
Kod CN: 0306 92 - Homary "Homarus spp.", nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając homary w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0305 43 00 - Pstrągi i trocie (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne