8456 12 Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą wiązki światła lub fotonów innej niż laser (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8463 20 00 - Walcarki do gwintów do obróbki metalu
-
Kod CN: 1604 14 - Tuńczyki, latający bonito i pelamida "Sarda spp.", przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 6403 59 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. zakrywającego kostkę, obuwia z metalowym ochronnym noskiem, wykonanego na drewnianym spodzie lub platformie, bez podeszwy wewnętrznej, z przyszwą lub cholewką wykonaną z pasków, obuwia domowego, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 9505 10 10 - Artykuły bożonarodzeniowe, ze szkła (z wył. elektrycznych zestawów oświetleniowych)
-
Kod CN: 6204 69 39 - Spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, z włókien sztucznych, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych i roboczych)
-
Kod CN: 4820 10 90 - Bloki do pisania i podobne, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 0303 89 60 - Bramy (Brama spp.), zamrożone
-
Kod CN: 3920 69 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych poliestrów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. z poliwęglanów, z wyrobów z poli(tereftalanu etylenu) i pozostałych nienasyconych poliestrów, wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0210 11 90 - Szynki, łopatki i ich kawałki, z kośćmi, ze świń niedomowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0704 90 - Kapusty, kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki)