2302 40 02 Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki ryżu, nawet granulowane, o zawartości skrobi <= 35% masy
Kod CN 2302 40 02 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.40.0 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2905 16 20 - 2-Oktanol
-
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0408 19 81 - Żółtka jaj, ciekłe, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 0305 69 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych)
-
Kod CN: 6302 32 10 - Bielizna pościelowa, z włóknin z włókien chemicznych (z wył. zadrukowanej i dzianej)
-
Kod CN: 6911 10 00 - Zastawy stołowe i naczynia kuchenne, z porcelany, również chińskiej (z wył. artykułów dekoracyjnych, garnków, słojów i podobnych wyrobów, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, młynków do kawy i przypraw z ceramicznymi zasobnikami i z elementami roboczymi z metalu)
-
Kod CN: 0409 00 00 - Miód naturalny
-
Kod CN: 9105 91 00 - Zegary zasilane elektrycznie (z wył. zegarków naręcznych, kieszonkowych i pozostałych, objętych pozycją 9101 lub 9102, zegarów z mechanizmami zegarkowymi objętych pozycją 9103 i zegarów instalowanych na płytach czołowych lub na pulpitach sterowniczych oraz podobnego typu, objętych pozycją 9104, budzików i zegarów ściennych)
-
Kod CN: 8418 30 - Zamrażarki skrzyniowe, o pojemności <= 800 litrów
-
Kod CN: 0812 90 25 - Morele i pomarańcze, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia