Kod CN: 0201 10 00 - Tusze i półtusze z bydła, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0201 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz)
Kod CN: 0201 20 20 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0201 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0201 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0201 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2009 29 11 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2926 90 - Związki z nitrylową grupą funkcyjną (z wył. akrylonitrylu, 1-cyjanoguanidyny (dicyjanodiamidu) i fenproporeksu (INN) i jego soli, i półproduktu metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutanu))
Kod CN: 6206 90 90 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z jedwabiu lub odpadów jedwabiu, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z lnu lub ramii, dzianychi trykotów)
Kod CN: 0303 53 10 - Sardynki z gatunku Sardina pilchardus, zamrożone
Kod CN: 7318 - Wkręty, śruby, nakrętki, wkręty do podkładów, haki gwintowane, nity, zawleczki, przetyczki, podkładki, włącznie z podkładkami sprężystymi i podobne artykuły, z żeliwa lub stali (z wył. Wkrętów "lag", gwintowanych zatyczek, korków itp.. )
Kod CN: 8515 19 90 - Maszyny i aparatura do lutowania miękkiego lub twardego (z wył. lutownic i pistoletów, i maszyn do lutowania na fali stosowanych do produkcji zespołów obwodów drukowanych)