0210 99 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN: 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8540 91 00 - Części lamp elektronopromieniowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
Kod CN: 3824 60 11 - Sorbit w roztworze wodnym, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. D-sorbitu (sorbitolu))
Kod CN: 5515 21 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi
Kod CN: 2852 90 00 - Nieorganiczne lub organiczne związki rtęci, niezdefiniowane chemicznie (z wył. amalgamatów)
Kod CN: 6302 60 00 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z tkanin ręcznikowych pętelkowych (frotte) lub podobnych materiałów włókienniczych pętelkowych, z bawełny (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
Kod CN: 5402 49 00 - Nitka pojedyncza syntetyczna, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, nieskręcana lub o skręcie <= 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej, elastomerowej, przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
Kod CN: 5403 41 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókna wiskozowego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie)
Kod CN: 2206 00 - Cydr (cidr), perry, miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i napojów bezalkoholowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. piwa, wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi)