0210 99 Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 0210 99 10 - Mięso z koni, solone, w solance lub suszone
Kod CN: 0210 99 21 - Mięso z owiec i kóz, z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 29 - Mięso z owiec i kóz, bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 31 - Mięso z reniferów, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 39 - Mięso solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. ze świń, bydła, reniferów, owiec lub kóz, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów „ssaki z rzędu waleni”, z manatów i krów morskich „ssaki z rzędu syren”, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów, i mięsa z koni, solonego, w solance lub suszonego)
Kod CN: 0210 99 41 - Wątroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 49 - Podroby jadalne ze świń domowych, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. wątrób)
Kod CN: 0210 99 51 - Przepona gruba i przepona cienka, z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 59 - Podroby jadalne z bydła, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. przepony grubej i przepony cienkiej)
Kod CN: 0210 99 71 - Wątróbki jadalne otłuszczone, z gęsi lub z kaczek, solone lub w solance
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
Kod CN: 0210 99 90 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów (z wył. z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1605 53 - Omułki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
Kod CN: 0207 60 - Mięso i podroby jadalne z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone:
Kod CN: 7504 00 00 - Proszki i płatki niklu (z wył. spieków tlenku niklu)
Kod CN: 8215 10 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, zawierające tylko artykuły platerowane metalem szlachetnym
Kod CN: 8448 39 00 - Części i akcesoria stosowane z maszynami objętymi pozycją 8445, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7612 90 80 - Beczki, bębny, puszki, skrzynki i podobne pojemniki, z aluminium, na dowolny materiał (inny niż sprężony lub skroplony gaz), gdzie indziej nieklasyfikowane (inne niż pojemniki rurowe składane, pojemniki, w rodzaju stosowanych do aerozoli, pojemniki wytwarzane z folii o grubości <= 0,2 mm)
Kod CN: 4303 10 10 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs) (z wył. rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 3502 - Albuminy, włączając koncentraty dwu lub więcej białek serwatki, zawierające w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki, albuminiany i pozostałe pochodne albumin